clausholm spider el paso forside 2500x950

 

3D vividworks 600x327

Skal der nye møbler i butikken?

Vi har noget for enhver smag!

Se alle vores kollektioner her!

<br>Godt håndværk og grøn omtanke

Godt håndværk og grøn omtanke

Gennem næsten fire årtier har vi specialiseret os i at skabe møbler på den måde, der respekterer vores omgivelser.

For at sikre det gode håndværk bruger vi meget energi på at dygtiggøre vores medarbejdere på vores polske fabrikker, ligesom vi konstant forbedrer os ved at udvikle nye teknikker og forfine eksisterende.

Sideløbende arbejder vi systematisk på at minimere vores negative aftryk på miljøet. Derfor har vores største fabrik været ISO 14001-certificeret siden 2011.

At sikre en lang levetid for produktet er også afgørende, når vi designer nyt. Vi stiller derfor meget høje krav til materialer.

Af samme grund designer vi også størstedelen af vores sofaer med vendbare puder og hynder, så slitagen fordeler sig og møblet holder sig flot endnu længere.

Derudover gør vi alt, hvad vi kan for at matche jeres behov – ned til allermindste detalje – så forbrugerne får et møbel, de får glæde af i mange år!


<br>En one stop shop-partner

En one stop shop-partner

Fra sofaer, lænestole, spisebordsstole, sideborde og sofaborde til lænestole, reoler, vitrineskabe og spiseborde…

Vi har samlet alt dét, du skal bruge til en komplet indretning af stuen og spisestuen. Mix og match fra intet mindre end fem kategorier af kvalitetsmøbler og leg med spændende og komplette sammensætninger af stilarter, farver og materialer.

På tværs af hele sortimentet er der nærmest uendelige muligheder og masser af plads til personlighed! Vælg mellem massevis af stof og læder og en bred vifte af ben, armlæn, detaljer, funktioner og finesser.

Vi lover, du finder noget for enhver smag. Og det, du ikke finder, udvikler vi sammen. Vi er altid i gang med design og udvikling af nye modeller, så kontakt os endelig for spørgsmål og idéer.

<br>Fundamentet for vores succes

Fundamentet for vores succes

Vores medarbejdere udgør den største værdi for vores virksomhed, og det betyder alt for os, at de har det godt.

Så vi gør os ekstremt umage for at skabe en arbejdsplads, hvor trivslen er i top - både på fabrikkerne i Polen og kontoret i Møldrup.

Det betyder blandt andet, at vi hele tiden forbedrer medarbejdernes ergonomiske forhold. Vores polstrere har f.eks. deres eget hæve-sænke-bord, transporterer møblerne på vogne og har kraner til at håndtere stofrullerne.

Det betyder også, at vi har aircondition på hele fabrikken, vandbaseret lim, så vores medarbejdere ikke udsættes for skadelige kemikalier, og at vores medarbejdere på fabrikken er sikret ved sygdom.


Er du forhandler og har du brug for hjælp? 

Kontakt os her

 

Nyheder hos Topline

Gå til alle nyheder her

04.03 2024
Forårsmesse er tilbage med dobbelt så mange udstillere!

Kom med, når vi gentager én af 2023’s største successer og igen slår dørene op til vores helt egen messe.

Se den her >
06.02 2024
Ny bestyrelse trukket i arbejdstøjet

Et godt mix af nye ansigter og gamle kræfter er klar til at omsætte endnu flere af vores one stop shopping-ambitioner til virkelighed og skabe endnu større værdi for vores kunder. 

Se den her >
05.01 2024
Året, der gik - 2023

Oven på et turbulent år er vi mere end klar til fokusere på kerneforretningen igen.

Se den her >