fbpx

 

  • En familieejet dansk møbelproducent

    Top-line er en familieejet foretagende med mere end 30 års erfaring i branchen. Det har gjort os til én af Skandinaviens førende leverandører af kvalitetsmøbler til fornuftige priser.

    Vi leverer skræddersyet kvalitet til forhandlere i hele verden. Alle vores møbler fremstilles af materialer i høj kvalitet af erfarne og dygtige medarbejdere på vores egne fabrikker i Polen.

Skræddersyet kvalitet til enhver smag

Vores kæmpe kollektion af kvalitetsmøbler byder på næsten uendelige muligheder og masser af plads til personlighed! Vælg mellem 1200 slags stof, 100 lædervarianter og en bred palette af ben, armlæn, detaljer, funktioner og finesser

Vi arbejder altid hårdt for at tilbyde den rigtige løsning for alle kunder uanset størrelse og behov. I kan altså imødekomme kundernes behov, uanset hvilken eller hvor mange målgrupper, som I ønsker at tilgodese. Strækker jeres kundekreds over flere personligheder lige fra romantikeren til minimalisten, har vi den rette løsning til jeres sortiment.

Vi lover, du finder noget for enhver smag. Og det, du ikke finder, udvikler vi sammen. Vi er altid i gang med design og udvikling af nye modeller, så kontakt os endelig for spørgsmål og idéer.

Uanset hvad vi finder frem til, er kernen altid den samme: Et møbel produceret med respekt for miljø og mennesker.

Slip kreativiteten løs!

Har kunden set sig lun på enten Palermo, Verona eller Eastwood? Men passer udstillingsmodellen ikke helt til kundens ønske?

Med vores 3D-sofabygger kan I give kunden en bedre oplevelse. Her kan I hjælpe kunden med at designe lige netop den sofa, der passer til kundens personlige stil, men også præcis til det sted i hjemmet, hvor kunden ønsker møblerne skal stå - uanset mål eller krogede vinkler.

Hvor mange elementer skal sofaen bestå af? Hvordan skal komforten være? Hvilket stof skal den have? Og skal der tilbehør med? Det kan I hjælpe kunden med at se for sig i vores 3D bygger! Gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af ben, armlæn, sæder, rygge – og en endnu større palette af stoffer, lædertyper og farver.

Skal der nye møbler i butikken?

Vi har noget for enhver smag!

Se alle vores kollektioner her!

Møbler med omtanke

Fundamentet for vores succes

Vores medarbejdere udgør den største værdi for vores virksomhed, og det betyder alt for os, at de har det godt. Så vi gør os ekstremt umage for at skabe en arbejdsplads, hvor trivslen er i top - både på fabrikkerne i Polen og kontoret i Møldrup.
Det betyder blandt andet, at vi hele tiden forbedrer medarbejdernes ergonomiske forhold. Vores polstrere har f.eks. deres eget hæve-sænke-bord, transporterer møblerne på vogne og har kraner til at håndtere stofrullerne.

Det betyder også, at vi har aircondition på hele fabrikken, vandbaseret lim, så vores medarbejdere ikke udsættes for skadelige kemikalier, og at vores medarbejdere på fabrikken er sikret ved sygdom.

  • Holdbart håndværk med grønne ambitioner

    Vi har i mange år arbejdet systematisk på at minimere vores negative aftryk på miljøet. Vores første og største fabrik har derfor også været ISO 14001-certificeret siden 2011. Løbende investerer vi også i de nyeste teknologier, som udnytter materialerne på bedste vis.

    Af samme grund designer vi også størstedelen af vores sofaer med vendbare puder og hynder, så slitagen fordeler sig og møblet holder sig flot endnu længere.


Bliv forhandler af Top-line

Brug for hjælp? 

Kontakt os her

Kontakt os for spørgsmål om nærmeste forhandler

Nyheder hos Topline

Gå til alle nyheder her

09.09 2020
Produktnyt: Tulsa

Når mindre er mere. 

Se den her >
26.08 2020
Produktnyt: Double

Klassisk og alligevel helt sin egen.

Se den her >
05.08 2020
Produktnyt: Believe

Believe byder på mange muligheder – både for dem med hang til det klassiske og det minimalistiske.

Se den her >