fbpx

 

Slip kreativiteten løs!

Har kunden set sig lun på enten Palermo, Verona eller Eastwood? Men passer udstillingsmodellen ikke helt til kundens ønske?

Med vores 3D-sofabygger kan I give kunden en bedre oplevelse. Her kan I hjælpe kunden med at designe lige netop den sofa, der passer til kundens personlige stil, men også præcis til det sted i hjemmet, hvor kunden ønsker møblerne skal stå - uanset mål eller krogede vinkler.

Hvor mange elementer skal sofaen bestå af? Hvordan skal komforten være? Hvilket stof skal den have? Og skal der tilbehør med? Det kan I hjælpe kunden med at se for sig i vores 3D bygger! Gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af ben, armlæn, sæder, rygge – og en endnu større palette af stoffer, lædertyper og farver.

Skal der nye møbler i butikken?

Vi har noget for enhver smag!

Se alle vores kollektioner her!

Møbler med omtanke

Fundamentet for vores succes

Vores medarbejdere udgør den største værdi for vores virksomhed, og det betyder alt for os, at de har det godt. Så vi gør os ekstremt umage for at skabe en arbejdsplads, hvor trivslen er i top - både på fabrikkerne i Polen og kontoret i Møldrup.
Det betyder blandt andet, at vi hele tiden forbedrer medarbejdernes ergonomiske forhold. Vores polstrere har f.eks. deres eget hæve-sænke-bord, transporterer møblerne på vogne og har kraner til at håndtere stofrullerne.

Det betyder også, at vi har aircondition på hele fabrikken, vandbaseret lim, så vores medarbejdere ikke udsættes for skadelige kemikalier, og at vores medarbejdere på fabrikken er sikret ved sygdom.

Bliv forhandler af Top-line

Er du forhandler og har du brug for hjælp? 

Kontakt os her

 

Nyheder hos Topline

Gå til alle nyheder her

25.11 2020
Mere kapacitet til vores nye fabrik!

For at forbedre leveringstiden udvider vi i Świebodzin.

Se den her >
04.11 2020
Produktnyt: Dublin

Der er plads til hele familien - og mere til - i vores nye model, Dublin.

Se den her >
20.10 2020
Produktnyt: Partner

Let, detaljerig og med fokus på komfort.

Se den her >