fbpx
 

"We produce happiness,
er mit mantra"

 

"Mit navn er Svend P. og jeg stiftede Top-line for mere end 30 år siden. I alle årene har ”We Produce Happiness” været mit mantra. Så dengang som nu er målet det samme: At skabe kvalitetsmøbler med respekt for mennesker og miljø.

Det betyder, at vi sætter en ære i at skabe møbler, der lever længe, og at vi sætter barren højt, når det kommer til service før, under og efter, at vores møbler lander i din butik."

Skræddersyet glæde - produceret ansvarligt

Kvalitet for os er mere end at skabe komfortable og moderne møbler - de skal produceres ansvarligt og på en måde, der respekterer både menneske og miljø. Som møbelproducent er vi drevet af at skabe smukt og funktionelt design, der holder i generationer.
I alt hvad vi gør, er det også målet at se andre glade. Derfor tror vi stærkt på dialog og fleksibilitet som fundamentet for ethvert samarbejde. Og derfor stræber vi også altid efter at skabe skræddersyede løsninger til den enkelte.

Udvikling & Design

Danske designtraditioner, solide materialer og dygtigt håndværk er hovedingredienserne i hvert eneste møbel, der forlader vores fabrik.

Fra den første streg på skitseblokken til justering af de sidste detaljer, er det vores mål at skabe smukke, skræddersyede løsninger for vores kunder – enten udviklet af vores erfarne designteam eller på oplæg fra jer!

Uanset samarbejdsform, gør vi os umage med at lytte igennem hele processen og går gerne ukonventionelle veje for at indfri jeres forventninger.

  • Ansvarlighed & Kvalitet

    Vi har den holdning, at møbler bør og kan designes med respekt for både mennesker og miljø.

    At mindske vores aftryk på miljøet er altså mindst lige så vigtigt for os som at sikre gode forhold for vores medarbejdere.


  • Holdbarhed i uendelige varianter

    Vi sætter en ære i at skabe møbler med en lang levetid og gør alt, hvad vi kan for at matche jeres kunders behov – helt ned til mindste detalje – så de får et møbel, de vil holde af i mange år.


En familieejet møbelproducent

Vi har rødder i det midtjyske og hovedsæde nord for Viborg i den lille by Møldrup, hvor vores møbler kom til verden frem til år 2000. I dag huser lokalerne vores salg og administration, mens produktionen er rykket til vores egen ISO-certificerede fabrik i Polen.

I hjertet af vores virksomhed kombinerer vi omtanke og håndværk med moderne teknologi. Hver dag fremstiller vi mere end 1500 stykker skræddersyet glæde om ugen og supplerer løbende vores manuelle færdigheder med innovative teknikker for at optimere kvalitet og effektivitet.

We produce happiness! Både ude og hjemme

Vi trives, når vores omgivelser trives. Det er det, vi mener, når vi siger: “We produce happiness”.

Denne indstilling gælder imidlertid ikke kun for vores nærmeste interessenter, men også det samfund, som vi er en del af. Derfor har vi i årevis givet en hjælpende hånd til andre – både nær og fjernt.

Vores indsats hviler på to ben: Det lokale sports- & kulturliv og sager, der har trivsel og sundhed som fokus.

Nyheder hos Topline

Gå til alle nyheder her

06.03 2023
Vi søger to nye kolleger

Er du en stærk og serviceminded koordinator med flair for sprog?

Se den her >
27.02 2023
Vi går solo - sammen!

Kom med, når vi for første gang slår dørene op for vores helt egen messe!

Se den her >
03.01 2023
Året, der gik - 2022

Trods fortsat svære tider blev 2022 alligevel et år, der blev præget af meget godt.

Se den her >