Svend stifter om os 550x367

"We produce happiness,
er mit mantra"

 

"Mit navn er Svend P. og jeg stiftede Top-line for snart 40 år siden. I alle årene har ”We Produce Happiness” været mit mantra. Så dengang som nu er målet det samme: At skabe kvalitetsmøbler med respekt for mennesker og miljø.

Det betyder, at vi sætter en ære i at skabe møbler, der lever længe, og at vi sætter barren højt, når det kommer til service før, under og efter, at vores møbler lander i din butik."

<br>Skræddersyet glæde - produceret ansvarligt

Skræddersyet glæde - produceret ansvarligt

Kvalitet for os er mere end at skabe komfortable og moderne møbler - de skal produceres ansvarligt og på en måde, der respekterer både menneske og miljø.

Som møbelproducent er vi drevet af at skabe smukt og funktionelt design, der holder i generationer. I alt hvad vi gør, er det også målet at se andre glade.

Derfor tror vi stærkt på dialog og fleksibilitet som fundamentet for ethvert samarbejde. Og derfor stræber vi også altid efter at skabe skræddersyede løsninger til den enkelte.

<br>Udvikling og design

Udvikling og design

Danske designtraditioner, solide materialer og dygtigt håndværk er hovedingredienserne i hvert eneste møbel, der forlader vores fabrik.

Fra den første streg på skitseblokken til justering af de sidste detaljer, er det vores mål at skabe smukke, skræddersyede løsninger for vores kunder – enten udviklet af vores erfarne designteam eller på oplæg fra jer!

Uanset samarbejdsform, gør vi os umage med at lytte igennem hele processen og går gerne ukonventionelle veje for at indfri jeres forventninger.

<br>Ansvarlighed og kvalitet

Ansvarlighed og kvalitet

At mindske vores aftryk på miljøet er mindst lige så vigtigt for os som at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Derfor forbedrer vi løbende miljøforholdene på vores egne fabrikker i Polen, og derfor gør vi os umage for at skabe en arbejdsplads med gode fysiske rammer og udviklingsmuligheder for alle.

Derfor er det også en selvfølge, at vores medarbejdere arbejder under gode, ergonomiske forhold. Så vi har fx maskiner og kraner til at transportere vores møbler, installeret aircondition på hele fabrikken og en særlig fond, som vores polske kolleger kan trække på, hvis de har brug for økonomisk støtte i en tid.

En familieejet møbelproducent

Vi har rødder i det midtjyske og hovedsæde nord for Viborg i den lille by Møldrup, hvor vores møbler kom til verden frem til år 2000. I dag huser lokalerne vores salg, marketing og administration, mens produktionen er rykket til vores egen ISO-certificerede fabrik i Polen.

I hjertet af vores virksomhed kombinerer vi omtanke og håndværk med moderne teknologi. Vi fremstiller mere end 1500 stykker skræddersyet glæde om ugen og supplerer løbende vores manuelle færdigheder med innovative teknikker for at optimere kvalitet og effektivitet.

Nyheder hos Topline

Gå til alle nyheder her

04.03 2024
Forårsmesse er tilbage med dobbelt så mange udstillere!

Kom med, når vi gentager én af 2023’s største successer og igen slår dørene op til vores helt egen messe.

Se den her >
06.02 2024
Ny bestyrelse trukket i arbejdstøjet

Et godt mix af nye ansigter og gamle kræfter er klar til at omsætte endnu flere af vores one stop shopping-ambitioner til virkelighed og skabe endnu større værdi for vores kunder. 

Se den her >
05.01 2024
Året, der gik - 2023

Oven på et turbulent år er vi mere end klar til fokusere på kerneforretningen igen.

Se den her >