Skræddersyet glæde
produceret ansvarligt

Vi tror på, at de bedste løsninger kommer gennem dialog og samarbejde og stræber altid efter at skabe skræddersyede løsninger til den enkelte. For vi ønsker at se andre glade.

Baseret på danske designtraditioner, solide materialer og dygtigt håndværk, skal vores møbler løfte ethvert rum, de optræder i.

På samme måde ønsker vi at se vores omgivelser trives. Kvalitet for os er altså mere end at skabe komfortable, holdbare og tidssvarende møbler - de skal produceres ansvarligt og på en måde, der respekterer både menneske og miljø.

 

En familieejet virksomhed
Vi er en familieejet virksomhed, som blev etableret for mere end 30 år siden, og som i dag har vokset sig til én af Skandinaviens førende producenter af kvalitetsmøbler, man har råd til.

Gennem alle årene har stifter og direktør, Svend Østergaard Pedersen, været drevet af at skabe design, der holder i generationer – og af at se andre glade.

Vi har rødder i det midtjyske og hovedsæde nord for Viborg i den lille by Møldrup, hvor vores møbler kom til verden frem til år 2000. I dag huser lokalerne vores salg og administration, mens produktionen er rykket til vores egen fabrik i Sopel, Polen.

Tradition og innovation side om side!

Vores behov for at holde os i bevægelse
udspringer altid af troen på
tillid og ordentlighed

Besøg vores
ISO-certificerede stolthed

Her forvandler vi stolte designtraditioner til moderne møbler

Læs om fabrikken her

Udvikling & Design

Uanset om det er en intern eller ekstern designer, der står bag en ny model, er målet det samme: At skabe stilrene og solide kvalitetsmøbler, der følger tidens trends og løfter ethvert rum, de optræder i. 

Gennem hele designprocessen er vi i tæt dialog med kunden og gør alt, hvad vi kan for at skræddersy vores produkt til lige præcis deres behov.

Sideløbende investerer vi i innovativ teknologi, så vi altid kan tilbyde de bedste løsninger. Derfor har vi også uendeligt mange stilarter, størrelser og varianter. Vores kunder kan altid vælge mellem 1200 stoftyper, 100 lædertyper og et stort udvalg af sæder, armlæn og ben, så man kan få lige det design, man ønsker. 

Ansvarlighed & Kvalitet

At mindske vores aftryk på miljøet er mindst ligeså vigtigt for os som at sikre gode forhold for vores medarbejdere. Derfor arbejder vi løbende for at forbedre miljøforholdene på vores fabrik og designer møbler, der lever længe.

Ordentlighed er alfa omega for os - både som virksomhed og samarbejdspartner, men også når det kommer til vores produkter. Det har både sikret os en status som Authorized Economic Operator (AEO). Det betyder også, at vores tekstiler er certificeret med de højeste EU-standarder, så de er fri for sundhedsskadelig kemi. De opfylder desuden kravene for møbeltekstiler til intensiv brug i hjemmet og er testet for både farve- og lysægthed, slidstyrke og pilling.

 
Vi er stolte medlemmer af Green Network - et netværk og et rådgivningshus, hvor vi henter kvalificeret sparring i forhold til vores arbejdsmiljø-, miljø- og CSR-indsats.