fbpx
 

Er du en stærk og serviceminded koordinator med flair for sprog?

Så er vi umiddelbart et godt match. Lige nu leder vi efter 2 interne sælgere, der kan styrke det høje serviceniveau, som vores kunder forbinder os med.

Som intern sælger bliver du kundernes kontaktperson i stort og småt. Du vil få markedsansvar og koordinere din arbejdsdag selv. Hvor opgaverne i høj grad er forespørgsler fra kunder, ordre- og fakturabehandling samt opfølgning på leveringer.

Vi har kunder i hele Nordeuropa og du vil fra start få ansvar for en gruppe kunder. Du skal derfor have et godt sprogøre og trives med at kommunikere på andet end dansk. Kan du også begå dig på tysk, er det et stort plus.

Som person er du ansvarsfuld, selvstændig og ikke mindst serviceminded. Du er god til at samarbejde, går konstruktivt til værks, og kendetegnes af dit gode humør og overblik – selv når det går stærkt. Og så sætter du en ære i at skabe gode relationer både internt og eksternt.


Vi forventer, at du:

  • Har relevant uddannelse og/eller erfaring
  • Er fortrolig med Office-pakken generelt
  • Kan formulere dig mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk

Det bliver du en del af

Vi er en familieejet virksomhed med 21 ansatte på kontoret i Møldrup og 340 kolleger på vores to fabrikker i Polen. Alle steder arbejder vi hver dag for at se hinanden og andre glade. Strukturen er flad og stemningen uhøjtidelig. Vi tror på frihed under ansvar, investerer i den enkelte og i fællesskabet og arbejder målrettet på at skabe en arbejdsplads, hvor vi har det godt sammen.

Vi vægter det sociale højt og elsker en god fest. Fx tog vi + påhæng turen til Polen for at fejre hovedfabrikkens jubilæum med alle vores polske kolleger.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi tilbyder både en god pensionsordning og sundhedsforsikring. Og så er der motion og massage i arbejdstiden.

Noget for dig?
Så send en ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med ”intern sælger” i emnefeltet eller til Top-Line A/S, Vestergade 31, 9632 Møldrup og mærk kuverten ”intern sælger”.

Tiltrædelse snarest muligt. Ansøgningerne behandles løbende og der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter, når vi har den rette.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, kan du kontakte kundeservicechef, Kristian Ladefoged, på 22 57 35 22.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Top-line A/S er én af skandinaviens førende møbelproducenter med mere end 30 års erfaring. Vi leverer skræddersyet kvalitet til forhandlere i hele verden fra vores to fabrikker i Polen. I alle årene har ”We Produce Happiness” været vores mantra. Så dengang som nu er målet det samme: At skabe kvalitetsmøbler med respekt for mennesker og miljø.

Andre nyheder

06.03 2023
Vi søger to nye kolleger

Er du en stærk og serviceminded koordinator med flair for sprog?

Se den her >
27.02 2023
Vi går solo - sammen!

Kom med, når vi for første gang slår dørene op for vores helt egen messe!

Se den her >
03.01 2023
Året, der gik - 2022

Trods fortsat svære tider blev 2022 alligevel et år, der blev præget af meget godt.

Se den her >