Der var sæbekassebiler, trillebør-ræs og mad, drikke og dans i store mængder på menuen, da vi i weekenden samlede alle vores medarbejdere til teambuilding og fest i Polen.

Hos Top-line ønsker vi at se andre glade. Især vores medarbejdere. Derfor investerer vi løbende i fællesskabet – både på kontoret i Danmark, på fabrikken i Polen og ikke mindst på tværs af landene.

Senest som i weekenden, hvor vi fløj vores danske salgskontor over til vores polske kolleger, så vi sammen kunne markere vores 20 års tilstedeværelse i landet. Som sædvanlig var opbakningen stor. Mere end 300 medarbejdere brugte deres lørdag på at dyste imod og feste med kolleger på kryds og tværs af nationaliteter, afdelinger og aldersgrupper.

Andre nyheder

03.09 2018
7 års grønt fokus

Vi arbejder systematisk for at reducere vores aftryk på miljøet. Det har vi gjort siden 2011, hvor vi blev ISO 14001-certificerede.

Se den her >
01.05 2018
Ekstra omsorg direkte til jeres kunder

Det er vigtigt for os, at man får mest mulig glæde ud af vores møbler.

Se den her >
12.06 2018
En dag i tendensernes tegn

Vi har altid sat stor ære i at designe møbler i tråd med tiden. Så traditionen tro besøgte vi igen en af Skandinaviens førende institutter inden for trends og tendenser.

Se den her >