fbpx
 

Med et møbel i vores nye stof fra FibreGuard skal jeres kunder ikke længere bekymre sig om pletter.

Vi gør os altid umage for at skabe møbler, der står flotte år efter år. Derfor er vi også kræsne, når det kommer til valg af materialer, der alle skal leve op til de højeste standarder.

Med FibreGuard føjer vi snart endnu et kvalitetsmærke til samlingen. Det er ikke kun vores mest højteknologiske materiale hidtil. Som resten af vores stoffer er det også miljøcertificeret og fri for skadelig kemi.

Stærkt og nemt at holde
FibreGuard kombinerer stil og høj kvalitet med den nyeste teknologi til bekæmpelse af pletter. Det betyder, at kunderne kan komme pletter til livs med kun vand og evt. lidt sæbe.

Med et stof fra FibreGuard kan de altså sætte sig endnu tryggere til rette i sit nye møbel velvidende, at det kan modstå pletter fra dagligdags brug.

Derudover kræver materialet næsten ingen pleje, er meget nemt at gøre rent og holder sit look i lang tid. Og så kan det fås i mange farver.  

Vil du vide mere?
Kontakt vores sælgere for mere information her eller læs vores care guide, der er spækket gode råd til, hvordan man forlænger et møbels levetid.

Andre nyheder

15.06 2020
Nye kreative kræfter til designteamet

Top-line A/S indgår samarbejde med designeren, Stine Prang.

Se den her >
25.02 2020
Mød Jane og Forest

Moderne elegance er fællesnævneren for vores seneste to nyheder.

Se den her >
20.01 2020
Kapaciteten udvides med 1000 m2

De danske klassikere kommer nu til verden på vores nye fabrik.

Se den her >