Ordentlighed er kernen i alt, hvad vi gør. Derfor indstiller vi al salg til vores saudi-arabiske kunder oven på sagen om den myrdede journalist, Jamal Khashoggi.

Ordentlighed over omsætning
Vi har siden 2008 omsat møbler for flere millioner til saudi-arabiske kunder. Til trods for at det betyder tabt omsætning, indstilles det samarbejde imidlertid nu.  
For selvom vi som enhver anden virksomhed også er drevet af sorte tal på bundlinjen, er ordentlighed endnu vigtigere for os.

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget
Som virksomhed er vi godt klar over, at vi ikke ændrer verden med vores beslutning. Men vi tror stærkt på, at alle kan gøre noget, og derfor vælger vi også at sige fra her. 

Et velovervejet valg
Beslutningen er ikke nogen pludselig indskydelse. Stifter og direktør, Svend Ø. Pedersen, har ofte overvejet, om vores værdier kan forenes med et land, der i den grad giver køb på fundamentale menneskerettigheder. 

At det ikke er tilfældet, meddelte vi vores saudi-arabiske samarbejdspartnere i mandags.

Læs også Viborg Stifts Folkeblads artikel om sagen.

Andre nyheder

04.03 2024
Forårsmesse er tilbage med dobbelt så mange udstillere!

Kom med, når vi gentager én af 2023’s største successer og igen slår dørene op til vores helt egen messe.

Se den her >
06.02 2024
Ny bestyrelse trukket i arbejdstøjet

Et godt mix af nye ansigter og gamle kræfter er klar til at omsætte endnu flere af vores one stop shopping-ambitioner til virkelighed og skabe endnu større værdi for vores kunder. 

Se den her >
05.01 2024
Året, der gik - 2023

Oven på et turbulent år er vi mere end klar til fokusere på kerneforretningen igen.

Se den her >