Velkommen til hjertet af vores virksomhed!

Omtanke, håndværk og effektivitet tilsat den nyeste teknologi 

Vores egen fabrik drives af 300 dedikerede medarbejdere, der tæller nogle af de mest erfarne møbelpolstrere i regionen. Hvor end det er muligt, supplerer vi deres færdigheder med innovativ teknologi, så vi hele tiden forbedrer kvaliteten af vores produkter og kan udføre alle de polstringsteknikker, som vores kunder efterspørger.

 

Med egen produktion og det bedste fra udvalgte underleverandører kan vi løfte enhver forespørgsel hurtigt, fleksibelt og til konkurrencedygtige priser.

Og vores kapacitet er stor. Hver uge læsser vi 20-25 lastbiler med skræddersyede produkter. Og hver måned forvandler vi mere end 50.000 meter stof og 10.000 kvadratmeter læder til tusindvis af eksklusive møbler.

Effektivitet og grønne ambitioner

Effektivitet og grønne ambitioner

Vi har altid arbejdet hårdt for at minimere vores negative aftryk på miljøet. Derfor har vi også været ISO 14001-certificerede siden 2011. Og med løbende investeringer sikrer vi en så effektiv produktion som muligt, så vi udnytter materialerne bedst muligt. Og så optimerer vi hele tiden konstruktionen af vores møbler, så de kan holde i mange år.

Vores medarbejdere – fundamentet for vores succes

Vores medarbejdere – fundamentet for vores succes

Vores medarbejdere udgør den største værdi for vores virksomhed og det betyder alt for os, at de har det godt. Så vi gør os ekstremt umage for at skabe en arbejdsplads med gode fysiske rammer og udviklingsmuligheder for alle.

Det betyder blandt andet, at vi hele tiden forbedrer medarbejdernes ergonomiske forhold. Vores polstrere har deres eget hæve-sænke-bord, transporterer møblerne på vogne og har kraner til at håndtere stofrullerne.

Det betyder også, at vi har installeret aircondition på hele fabrikken, indført vandbaseret lim, så vores medarbejdere ikke udsættes for skadelige kemikalier, og at vores medarbejdere på fabrikken er sikret ved sygdom og kan søge støtte hos en særlig social fond, hvis de befinder sig i en livskrise.