Sofaer til ethvert behov

Vi hos Top-line fokuserer på at levere de mest fleksible løsninger, så vi har sofaer til alle slags behov. Det gælder ikke kun muligheden for at lave en individuel sammensætning af moduler, men også vores brede udvalg. Drømmes der om det moderne, det klassiske eller det derudover, så har vi helt sikkert sofaer, der stemmer overens med de unikke behov.

Vi kender nok alle til problematikken i at finde møblet, der opfylder de praktiske krav og som samtidigt rammer plet i det personlige udtryk. Men hvorfor skulle det ikke kunne lade sig gøre? Det handler blot om at holde mulighederne åbne uden at lade sig begrænse. Begrænsninger kender vi ikke til her hos Top-line, for det betyder, at man går på kompromis med drømme og ønsker.

Vi er her for at hjælpe

Det er en frustrerende tanke at skulle gå på kompromis med enten det ene eller det andet, når vi handler sofaer. Det vil vi i Top-line rigtig gerne imødegå ved at give et overblik over vores flere muligheder. Forhåbentligt kan det hjælpe dig til at blive helt skarp på, hvilken type der passer til jeres behov.

Saml familien med en hjørnesofa

En hjørnesofa er det perfekte valg til det mangfoldige hjem. Her er der plads til hele familien, hvilket gør den utrolig praktisk at have stående i stuen. Derudover kan den, som navnet angiver, nemt stilles over i et hjørne. På den måde får den familien udnyttet rummet på bedste vis, mens indretningen samtidigt giver logisk mening.

Hjørnesofaen er dog ikke kun reserveret til familien, for nogle gange er det bare rart at kunne slappe af med benene oppe, hvilket bestemt også er muligt i en hjørnesofa. Her får kunden ikke bare én, men hele to sæderækker at slænge sig på. Denne type sofa er altså et rigtig godt samlingspunkt, hvor der er plads til både familie og gæster. Det kan også være praktisk at vælge en hjørnesofa med chaiselong, hvis man har brug for ekstra meget plads. Lige meget hvad, jeres kunder måtte ønske i en hjørnesofa, har vi helt sikkert den rigtige løsning.

En sofa med chaiselong giver komfort og modernitet

Hvis sofaen skal bruges til ren afslapning, kan vi anbefale en sofa med chaiselong. Især hvis boligen huser mange personer, kan der hurtigt opstå et behov for den ekstra plads at ligge på. Derudover er det lækkert at kunne koble helt af ved hjælp af benplads, der med fordel kan vendes mod fladskærmen.

En sofa med chaiselong kan med rette gøres endnu mere personlig ved at lægge et tæppe eller måske en pels over chaiselongen, hvilket er med til at skabe en både personlig og moderne indretning, der følger tidens trends. En chaiselongsofa er nemlig topmoderne at have stående i hjemmet, hvilket gør den til det sikre og stilrene valg.

Denne type sofa indbyder ikke kun til afslapning, men den er også dekorativ at have i hjemmet. Den kan både stilles op ad væggen, midt i et rum eller i et hjørne, hvilket gør en sofa med chaiselong til en fleksibel løsning, der passer til de fleste hjem.

Der er mange sofaer at vælge mellem, men hvis valget falder på en sofa med chaiselong, så kombineres den formidable komfort med et moderne udseende. Du kan vælges mellem vores præfabrikerede modeller, eller du kan sammensætte din egen unikke chaiselongsofa ved hjælp af moduler.

En modulsofa tilgodeser de personlige ønsker

At skabe en modulsofa er den ultimative løsning til de, der har et særligt behov eller blot vil sætte et personligt præg på sofaen. Der kan nemlig være flere grunde til, at modulsofaen ofte finder sin vej hjem til de mange husstande.

Hjemmets vægge og kroge kan muligvis sætte bestemte rammer for, hvilke typer sofaer, der passer bedst ind. Det kan være, at der er begrænset plads til en sofa, hvorfor sofaen skal opfylde nøjagtige mål for at kunne placeres. Her er det en fordel at kunne vælge og vrage mellem mange forskellige former for moduler og sammensætninger. Omvendt kan det også være, at der er mere end rigelig med plads i hjemmet, hvorfor størrelse og form kun begrænses af fantasien. I Top-line er det netop fantasien, som bestemmer, hvordan sofaen skal se ud, da det er muligt at skræddersy en sofa ud fra unikke mål og kombinationer.

En modulsofa er også det oplagte valg til de, der elsker at være kreativ med indretningen. Her gives der nemlig frie tøjler til at skabe lige den type sofa, der passer bedst til hjemmet. Eksempelvis kan man designe en hjørnesofa med chaiselong, en 2 personers sofa eller hvad end, kunden drømmer om. Prøv vores 3D-sofabygger her på siden, og se hvordan din sofa kommer til at se ud.

Det er ikke kun det praktiske element, du har magten over. Du vælger nemlig også selv materiale, farve, ben, armlæn og sæder. Her opstår der naturligvis en del overvejelser, men før disse kan tages, er det nødvendigt med et indblik i mulighederne.

Vælg mellem adskillige typer af materiale, farve og ben

Valget af materiale er vigtigt i forhold til brugen af sofaen samt i høj grad også det æstetiske element. For har familien småbørn eller for den sags skyld hund, kan det være problematisk med en lys stofsofa, hvor man måske i stedet skal overveje en lædersofa, der nemt kan tørres af. Her er det dog også vigtigt at understrege, at vores tekstiler er certificeret med højeste EU-standarder, hvilket gør dem utroligt slidstærke. De kan udstå en høj brugsintensitet, hvilket sikrer, at sofaen ikke just behøver at skiftes ud foreløbigt.

Da vi ved, hvor meget en sofa fylder både visuelt og praktisk i hjemmet, tilbyder vi vores sofaer i utrolig mange farvevarianter. Sofaens farve er i den grad med til at afspejle hjemmets sjæl. En farve kan eksempelvis være stemningsfuld og indikere hygge, den kan være stilren og være med til at skabe en moderne indretning, eller den kan blot være øjets favorit. Vi har flere hundrede farver at vælge mellem, så der er helt sikkert den perfekte farve til farve det individuelle behov.

Benene på en sofa er en del af det samlede udtryk, og de skal derfor ikke overses. De kan være i en bestemt farve, materiale og form. Der er mange varianter, og det er derfor op til den enkelte at bestemme, hvordan benene skal se ud. De kan være med til at skabe en rød tråd i indretningen, således at hjemmet får en gennemgående stil.

Som du nu ved, hjælper Top-line med at opfylde kundens individuelle drømme. Vi står derfor altid klar til at guide dig, så du får den sofa, der opfylder alle krav, drømme og ønsker.