Happy

Sofaer

Beskrivelse

Happy skaber glæde hos den, der sætter sig i den dejlige sofa med en sædedybde på 65 cm. Siddekomforten bliver kun endnu større ved valget af løse rygpuder i dun og silikone, som valgfrit kan kombineres i forskellige størrelser. Happy glæder både øje og sind med dets eksklusive look og store komfort.

Opstillinger

Kataloger

Happy 

Det er simpelthen umuligt ikke at trække på smilebåndet, når man læner sig tilbage i Happy. Der er tale om et møbel med høj siddekomfort, hvilket blandt andet kan tilskyndes sædedybden på 65 cm. Ved valget af løse rygpuder får kunden endnu en grund til at smile, da puderne både er lukrative i udtrykket og supplerer den allerede høje komfort.

De dybe sæder i Happy har en koldskumskerne med en duntop. Både rygpuder og sæderne er vendbare.

Glædeligt mange kombinationsmuligheder

Happy fås i mange former. Det handler vitterlig kun om, hvad du og dine kunder ønsker.

Happy består af en række moduler, som kan sammensættes. Her er der mulighed for at tilgå sofaen som lænestol med ét sæde og som 2-personers eller 3-personers sofa. Ved sidstnævnte 3-personers sofa tilbyder vi også en unik løsning i form af en XL-udgave. Det betyder, at vi har forlænget sofaen med 39 cm, hvilket giver Happy en længde på 250 cm. Der er med andre ord nok plads til at flade ud.

Ønsker kunden muligheden for at smide benene op på den anden led, kan Happy også sammensættes som hjørnesofa – eller med sofapuf.

En særpræget detalje ved Happy er de løse rygpuder, som findes i både store og små. Der er flere at vælge imellem, og det er muligt selv at kombinere puderne efter ønske og behov.

Til Happy kan kunden også vælge mellem mere end 500 forskellige stoffarve-varianter. En anden skøn valgmulighed ligger i sofabenene. Her kommer Happy i 6 forskellige varianter af egetræ.

Se andre bestsellere, som kan glæde dine kunder

Vi har flere sofaer, der skaber mindst lige så meget glæde som Happy. Det kan eksempelvis være Malmø, der ligeledes kommer med løse rygpuder og mange kombinationsmuligheder.

Få hele overblikket over sofaer fra Top-line på siden her.

Holdbarhed skaber glæde

Holdbarhed er en af Top-lines mærkesager, hvilket naturligvis også gælder Happy, som fastholder sit smukke ydre og design i generationer. Det skyldes ikke mindst tekstilernes slidstyrke og de vendbare puder i både ryg og sæde. 

I Top-line siger vi: “We produce happiness”, og det er Happy måske det bedste eksempel på.