Palermo

Sofaer

Beskrivelse

Enkle linjer og uendelige muligheder gør Palermo til én af vores mest populære modulsofaer!


Prøv 3D-byggeren med Palermo

Opstillinger

Kataloger

Den rigtige løsning til de fleste hjem

En Palermo sofa har med sine rene linjer et moderne design, der passer ind i det fleste hjem. Modulsofaen har dog den markante fordel, at den nemt kan tillægges en personlig stil. Derfor skal man ikke gå på kompromis med ønsker. Det gør, at du får et dansk design, der lever fuldt op til krav, funktionalitet og behov. 

Denne sofa er skabt til at være en utrolig fleksibel løsning, fordi det er helt op til den enkelte, hvordan sofaen skal udformes. Her får du mulighed for at sammensætte de helt rigtige moduler, så individuelle præferencer skaber grundlag for udarbejdelsen af et kvalitetsrigt møbel. Så er man sikker på, at den passer perfekt ind i indretningen.

En sofa med uendelige muligheder

Alt kan lade sig gøre med en model som Palermo!

Hvis du ønsker et specielt design, kan modulerne sammensættes efter ønskede behov. Er ønsket en sovesofa, så kan en Palermo sofa også klare det. Du skal blot tænke på at bygge sofaen, så den passer til lige netop dine ønsker. 

Sofaen er en vigtig del af indretningen, så der skal selvfølgelig være muligheder for at tilgodese enhver smag. Derfor kan du altid vælge mellem mange slags stof og læder i alle regnbuens farver. Det gælder, hvad end du er til det farvestrålende eller det mere afdæmpede design. 

Her får du også mulighed for at vælge, hvilke armlæn du foretrækker. Vi har både armlæn der er afrundede, brede og smalle. Der er sågar en type med opbevaring, som er utrolig praktisk i både større og mindre boliger. Ben fås også i et bredt udvalg, så der kan eksistere et gennemgående personligt design.

Unikke præferencer i en unik sofa

Drømmen om en sofa der matcher kundens ønsker fuldstændigt, er ikke et urealistisk ønske. Med en Palermo sofa får du alle muligheder for at skabe noget unikt til de unikke præferencer. En Palermo sofa kombinerer kvalitet og individualisme, så der er plads til alle behov.

Kort produkttekst

Denne Palermo sofa kombinerer uendelige muligheder og sammensætninger med høj kvalitet. Palermo er en moderne stilren modulsofa, der passer til netop dine ønsker.