Kom med, når vi gentager én af 2023’s største successer og igen slår dørene op til vores helt egen messe.

Mere end 55 møbelbutikker kiggede forbi, da vi sidste år lancerede en ny messe i samarbejde med 14 andre aktører fra møbel- & interiørbranchen. Det var mange flere gæster, end vi havde turdet håbe på. Det er givetvis også grunden til, at vi kan tiltrække dobbelt så mange udstillere i år.

Plads til store og små

Ligesom sidst sætter vi en ære i at holde det på et niveau, hvor der er plads til både store og små aktører. 

"Det er blevet meget, meget dyrt at deltage i de store messer, men når vi gør det sådan her, er der også plads til de små, og dem vil vi også gerne støtte op om", siger salgskonsulent hos Top-line, Henrik Pedersen.

Også når det kommer til gæsterne har vi forsøgt at tage hensyn til såvel store som små. Derfor strækker messen sig over tre dage i uge 14 + tre dage i uge 15.

"Selvom Danmark er et lille land, så kan det være svært for de små møbelforhandlere at komme afsted, og for at de bedst kan få det til at passe, har vi også valgt at holde aftenåbent i 5 ud af 6 dage, så det ikke er nødvendigt at lukke butikken ned", forklarer han.

Nyt sortiment med for første gang

Sidste år tog vi et stort skridt i retningen af vores ambition om at blive en one stop shopping-leverandør. Dermed finder man nu alt, hvad hjertet begærer til både stue og spisestue. Særligt et nyt koncept glæder vi os til at præsentere jer nærmere for.

Vi kalder det Dining Designed, og det er fyldt med muligheder for at sætte et individuelt præg på sine spisestuestole.

Tid & Sted

Park Fermé, Rosbjergvej 54-58, 8220 Brabrand, Århus.

Åbningstider

Uge 14: Tirs 2/4: 10-21١  Ons 3/4: 10-21١  Tors 4/4: 10-21

Uge 15: Tirs 11/4: 10-21١  Ons 12/4: 10-21 ١  Tors 13/4: 10-17

Af hensyn til forplejning er tilmelding nødvendig. Kontakt Christina Jürgensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Andre nyheder

04.03 2024
Forårsmesse er tilbage med dobbelt så mange udstillere!

Kom med, når vi gentager én af 2023’s største successer og igen slår dørene op til vores helt egen messe.

Se den her >
06.02 2024
Ny bestyrelse trukket i arbejdstøjet

Et godt mix af nye ansigter og gamle kræfter er klar til at omsætte endnu flere af vores one stop shopping-ambitioner til virkelighed og skabe endnu større værdi for vores kunder. 

Se den her >
05.01 2024
Året, der gik - 2023

Oven på et turbulent år er vi mere end klar til fokusere på kerneforretningen igen.

Se den her >