Flere muligheder til de miljøbevidste.

Endnu tre stoffer med en fortid som plasticflasker er føjet til vores kæmpe kollektion – heraf to fra den danske og CO2-neutrale producent, Gabriel.

Jeres kunder kan dog også få andet end genanvendte materialer, hvis de ønsker et mere miljøvenligt ydre til deres møbel. Vi har nemlig også specialiseret os i ét af verdens mest bæredygtige materialer, kork.

Design med omtanke
Det er imidlertid ikke kun i vores stof-sortiment, at vi prøver at sætte et grønnere aftryk. For vi har altid har gjort vores bedste for at lave møbler, der holder i generationer og som belaster omgivelserne mindst muligt. På den måde har hensyn til miljøet altid været en integreret del af vores designfilosofi – også før vi blev ISO 14001-certificeret i 2011. 

Høje standarder over hele linjen
Uanset hvilket stof du vælger, kan du være sikker på, at det lever op til de højeste EU-standarder. Med andre ord er de altså skånsomme for både miljø og mennesker.

Derudover opfylder de kravene for høj brugsintensitet i hjemmet og er testet for bl.a. pilling, farve- og lysægthed samt rive- og slidstyrke.  

Læs meget mere i vores care guide.

Andre nyheder

06.02 2024
Ny bestyrelse trukket i arbejdstøjet

Et godt mix af nye ansigter og gamle kræfter er klar til at omsætte endnu flere af vores one stop shopping-ambitioner til virkelighed og skabe endnu større værdi for vores kunder. 

Se den her >
05.01 2024
Året, der gik - 2023

Oven på et turbulent år er vi mere end klar til fokusere på kerneforretningen igen.

Se den her >
27.10 2023
Alt hvad hjertet begærer – både til stue & spisestue

Intet mindre end tre nye kategorier af kvalitet og komfort er nu en del af kollektionen! Det samme er større fordele omkring kundeservice og logistik.

Se den her >