Flere muligheder til de miljøbevidste.

Endnu tre stoffer med en fortid som plasticflasker er føjet til vores kæmpe kollektion – heraf to fra den danske og CO2-neutrale producent, Gabriel.

Jeres kunder kan dog også få andet end genanvendte materialer, hvis de ønsker et mere miljøvenligt ydre til deres møbel. Vi har nemlig også specialiseret os i ét af verdens mest bæredygtige materialer, kork.

Design med omtanke
Det er imidlertid ikke kun i vores stof-sortiment, at vi prøver at sætte et grønnere aftryk. For vi har altid har gjort vores bedste for at lave møbler, der holder i generationer og som belaster omgivelserne mindst muligt. På den måde har hensyn til miljøet altid været en integreret del af vores designfilosofi – også før vi blev ISO 14001-certificeret i 2011. 

Høje standarder over hele linjen
Uanset hvilket stof du vælger, kan du være sikker på, at det lever op til de højeste EU-standarder. Med andre ord er de altså skånsomme for både miljø og mennesker.

Derudover opfylder de kravene for høj brugsintensitet i hjemmet og er testet for bl.a. pilling, farve- og lysægthed samt rive- og slidstyrke.  

Læs meget mere i vores care guide.

Andre nyheder

04.03 2024
Forårsmesse er tilbage med dobbelt så mange udstillere!

Kom med, når vi gentager én af 2023’s største successer og igen slår dørene op til vores helt egen messe.

Se den her >
06.02 2024
Ny bestyrelse trukket i arbejdstøjet

Et godt mix af nye ansigter og gamle kræfter er klar til at omsætte endnu flere af vores one stop shopping-ambitioner til virkelighed og skabe endnu større værdi for vores kunder. 

Se den her >
05.01 2024
Året, der gik - 2023

Oven på et turbulent år er vi mere end klar til fokusere på kerneforretningen igen.

Se den her >