fbpx
 

Flere muligheder til de miljøbevidste.

Endnu tre stoffer med en fortid som plasticflasker er føjet til vores kæmpe kollektion – heraf to fra den danske og CO2-neutrale producent, Gabriel.

Jeres kunder kan dog også få andet end genanvendte materialer, hvis de ønsker et mere miljøvenligt ydre til deres møbel. Vi har nemlig også specialiseret os i ét af verdens mest bæredygtige materialer, kork.

Design med omtanke
Det er imidlertid ikke kun i vores stof-sortiment, at vi prøver at sætte et grønnere aftryk. For vi har altid har gjort vores bedste for at lave møbler, der holder i generationer og som belaster omgivelserne mindst muligt. På den måde har hensyn til miljøet altid været en integreret del af vores designfilosofi – også før vi blev ISO 14001-certificeret i 2011. 

Høje standarder over hele linjen
Uanset hvilket stof du vælger, kan du være sikker på, at det lever op til de højeste EU-standarder. Med andre ord er de altså skånsomme for både miljø og mennesker.

Derudover opfylder de kravene for høj brugsintensitet i hjemmet og er testet for bl.a. pilling, farve- og lysægthed samt rive- og slidstyrke.  

Læs meget mere i vores care guide.

Andre nyheder

31.08 2021
TILLYKKE til endnu en 25-års jubilar! 

Vores produktionschef runder en imponerende milepæl. 

Se den her >
31.08 2021
64 tons mindre CO2 på 2 år

Vores grønneste energikilder fylder år!

Se den her >
10.06 2021
En særdeles trofast soldat takker af!

Der var varme ord og våde øjne, da vi i sidste uge takkede Jørgen Grønkjær for 36 års tro tjeneste!

Se den her >