fbpx
 

Flere muligheder til de miljøbevidste.

Endnu tre stoffer med en fortid som plasticflasker er føjet til vores kæmpe kollektion – heraf to fra den danske og CO2-neutrale producent, Gabriel.

Jeres kunder kan dog også få andet end genanvendte materialer, hvis de ønsker et mere miljøvenligt ydre til deres møbel. Vi har nemlig også specialiseret os i ét af verdens mest bæredygtige materialer, kork.

Design med omtanke
Det er imidlertid ikke kun i vores stof-sortiment, at vi prøver at sætte et grønnere aftryk. For vi har altid har gjort vores bedste for at lave møbler, der holder i generationer og som belaster omgivelserne mindst muligt. På den måde har hensyn til miljøet altid været en integreret del af vores designfilosofi – også før vi blev ISO 14001-certificeret i 2011. 

Høje standarder over hele linjen
Uanset hvilket stof du vælger, kan du være sikker på, at det lever op til de højeste EU-standarder. Med andre ord er de altså skånsomme for både miljø og mennesker.

Derudover opfylder de kravene for høj brugsintensitet i hjemmet og er testet for bl.a. pilling, farve- og lysægthed samt rive- og slidstyrke.  

Læs meget mere i vores care guide.

Andre nyheder

08.06 2021
Vores grønne kollektion vokser

Flere muligheder til de miljøbevidste.

Se den her >
08.02 2021
10 år i det grønne spor!

I et helt årti har vi arbejdet systematisk med at reducere vores aftryk på miljøet.

Se den her >
27.01 2021
Året, der gik - 2020

Vokseværk har været det gennemgående tema for sidste år.

Se den her >