Vores stifter, Svend Østergaard Pedersen, træder nu et skridt tilbage og overlader nu tøjlerne til næste generation og ansætter samtidig en udefrakommende adm. direktør.


Svend Ø.Pedersen udtaler: ”Alt har jo sin tid, og da jeg nu har passeret de 70, mener jeg, tiden er inde til at geare lidt ned, og samtidig sætte et slagkraftigt hold til at fortsætte den positive udvikling, som firmaet har været inde i de sidste mange år. Min søn, Bjarke, og jeg mener, at vi har fundet den helt rette person til at varetage den daglige ledelse af koncernens mange datterselskaber.”

Bjarke Ø.Pedersen, som i dag er hovedaktionær i koncernen, siger om valget af Claus S. Nørregaard: ”Vi har jo haft muligheden for at vurdere Claus lidt, da han har været CEO for vores datterselskab Canett Furniture A/S de seneste 2 år. Her var det hurtigt tydeligt for os, at han besidder alle de egenskaber, vi som en større virksomhed har brug for fremadrettet. I parløb med den øvrige ledelse er jeg helt overbevist om, at vi kommer til at løfte virksomheden til nye højder.”

En yderst branche-erfaren afløser

Claus S. Nørgaard kommer med mere end 30 års direktionserfaring og har de seneste 15 år været direktør hos internationale møbelproducenter med produktion og datterselskaber i både Danmark og Østeuropa.

”Gennem de seneste par år har jeg lært både Svend, Bjarke og hele teamet i Top-Line koncernen at kende som en rigtig stærk og konkurrencedygtig producent med en stærk virksomhedskultur og nogle sunde værdier, som matcher mine perfekt”, udtaler Claus S. Nørgaard og fortsætter: ”Jeg er både beæret og ydmyg i forhold til det ansvar og den forpligtelse, som følger med i forhold til at videreføre det, som Svend og Bjarke har lagt al deres fokus og energi i at opbygge”.

Mens Bjarke Ø. Pedersen fortsætter som hovedansvarlig for hele koncernens globale salg, overtager hans far rollen som arbejdende bestyrelsesformand. Svend Ø. Pedersen fortsætter altså delvist ved roret af det, der i dag er blevet én af Skandinaviens førende indenfor kvalitetsmøbler til fornuftige priser, og som beskæftiger i alt 400 medarbejdere i deres 5 datterselskaber og på deres to fabrikker i Polen.

Andre nyheder

27.10 2023
Alt hvad hjertet begærer – både til stue & spisestue

Intet mindre end tre nye kategorier af kvalitet og komfort er nu en del af kollektionen! Det samme er større fordele omkring kundeservice og logistik.

Se den her >
27.07 2023
Canett Furniture overtages af Top-line A/S

På en trist baggrund kommer vi tættere på målet om at blive en one stop shopping-partner med større logistiske fordele for vores kunder. 

Se den her >
29.06 2023
Friske forstærkninger hos salgsteamet

Christina og Stine sidder nu klar til at hjælpe!

Se den her >