Klassisk og alligevel helt sin egen.

Vores nyeste modulsystem, Double, kommer med stor kreativ frihed for kunden. Uanset hvilken kombination man vælger, vil de slanke ben, den sorte aluminiumsramme og de rene linjer sikre et eksklusivt udtryk.

De to moduler kan forblive stole – med eller uden arme – eller de kan blive til en 2’er, 3’er eller en hjørnesofa. Modulerne gør det altså både godt alene og sammen! Især hjørne-stolen, der med et bord imellem sig indrammer samtalerummet og nærmest forvandler tre møbler til ét integreret.

Som alle vores modeller med løse puder, kommer Double med vendbare ryg- og sædepuder, så slitagen fordeles og møblet holder form og udseende i endnu længere tid.

Nysgerrig på lignende modeller?
Der er flere, hvor de kommer fra, når det gælder stilfulde loungestole, der er lige så behagelige at se på som at sidde i. Har jeres kunder en svaghed for det klassiske og eksklusive, vil Dicte, Niko eller Cuba måske falde i deres smag.

For endnu større kreativ udfoldelse, er modulserierne Palermo og Verona sikkert noget.

Andre nyheder

04.03 2024
Forårsmesse er tilbage med dobbelt så mange udstillere!

Kom med, når vi gentager én af 2023’s største successer og igen slår dørene op til vores helt egen messe.

Se den her >
06.02 2024
Ny bestyrelse trukket i arbejdstøjet

Et godt mix af nye ansigter og gamle kræfter er klar til at omsætte endnu flere af vores one stop shopping-ambitioner til virkelighed og skabe endnu større værdi for vores kunder. 

Se den her >
05.01 2024
Året, der gik - 2023

Oven på et turbulent år er vi mere end klar til fokusere på kerneforretningen igen.

Se den her >