Vores grønneste energikilder fylder år!

Siden august 2019 er mange af vores møbler kommet til verden med hjælp fra solen. I alt 178 grønne energikilder dækker taget på vores største fabrik, M-line. Til sammen har de allerede leveret 65 MWh og begrænset vores CO2-udslip med 64 tons, siden de blev installeret.

Solcellerne er vores seneste skud på stammen af en række initiativer, der skal minimere vores negative aftryk på miljøet. Denne indsats skruede vi for alvor op for, da vi blev ISO 14001-certificerede i 2011.

Design med omtanke fra dag 1
Høj kvalitet og en lang levetid har imidlertid altid været kernen i vores produkter. På den måde har hensyn til miljøet altid været en integreret del af vores designfilosofi. Også før vi kunne kalde os ISO 14001-certificerede.

Derfor har vi bl.a. vendbare puder i de fleste modeller, så slitagen fordeles, og derfor tænker vi fleksibilitet ind i designet, hvor vi kan. Så går noget i stykker, skal man kun udskifte den enkelte del i stedet for hele møblet.  

Oven i det stiller vi meget høje krav til vores materialer, der er yderst slidstærke og frie for farlig kemi – og som desuden tæller flere og flere miljøvenlige varianter.

På den måde bestræber vi os hele tiden på at skabe design med omtanke.

Du kan læse meget mere om vores værdier her. 

 

 

Andre nyheder

04.03 2024
Forårsmesse er tilbage med dobbelt så mange udstillere!

Kom med, når vi gentager én af 2023’s største successer og igen slår dørene op til vores helt egen messe.

Se den her >
06.02 2024
Ny bestyrelse trukket i arbejdstøjet

Et godt mix af nye ansigter og gamle kræfter er klar til at omsætte endnu flere af vores one stop shopping-ambitioner til virkelighed og skabe endnu større værdi for vores kunder. 

Se den her >
05.01 2024
Året, der gik - 2023

Oven på et turbulent år er vi mere end klar til fokusere på kerneforretningen igen.

Se den her >