Time / Devine

Sofaer

Beskrivelse

Time er en snorlige sofa, som vil klæde de fleste stuer. Det skyldes blandt andet de robuste armlæn og sofaens stilrene linjer. Sofaens sæder har en koldskumskerne, og rygpuderne indeholder en fyldig sammensætning af latex og silikone. Så selvom Time har “skarpe” linjer, er sofaen blød og komfortabel.

Opstillinger

Kataloger

Time 

It’s time for some quality! Time (også kaldet Devine) er en ægte kvalitetssofa fra Top-line, som har stilrene og moderne linjer. Man skal dog ikke lade sig snyde af de snorlige armlæn og de andre “skarpe” karaktertræk. For lige så stilfuld og enkel Time er i dets udseende, lige så behagelig er sofaen at sidde i. Blandt andet på grund af sofaens koldskumskerne på 30 kg.

Derforuden har sofaen stilfulde karaktertræk, som netop ses i den dybe, men lette sofa og de markerede armlæn. Time er en sofa med fyldning komfort gemt i et let ydre.

 

Flere valgmuligheder til Time 

Tiden er inde til at se på lidt valgmuligheder. Time kommer i forskellige moduler, som kunden kan vælge imellem. Sofaen kan vælges i en 2-personers og 3-personers sofa. Dernæst fås den både med og uden chaiselong og relax. Med en relax bliver sofaen over 2 meter lang på begge led. Hertil lever sofaen vitterlig op til sit navn ved at give tid og plads til afslapning.

 Der er naturligvis også flere valgmuligheder til Time, hvilket blandt andet findes i de over 500 forskellige slags stoffarve-varianter. For ikke at nævne de 6 forskellige slags egetræsben, der indeholder farvevarianter i alt fra sorte til hvide ben.

 

Andre lette loungesofaer 

Et alternativ til Times dybde og stilrene linjer kan være Zander, der ligeledes gemmer på en stor komfort i et let ydre. Der er dog mange sofaer om buddet, når det handler om komfort og kvalitet. Find dem alle lige her i vores store overblik.

 

Tid til at tænke på miljøet 

Time er produceret med god samvittighed. I Top-line arbejder vi på at minimere vores negative aftryk på miljøet, hvorfor vi løbende investerer i løsninger, der fokuserer på at få det optimale ud af de materialer, vi anvender.

 Vi mener, at tiden er inde til at tænke grønt. Derfor er Time og vores andre møbler produceret med tanke på miljøet.